Vikendice na Kopaoniku - Uki & Sofi

Opis smeštaja


Vikendica Uki i Sofi se nalazi u pravom planinskom ambijentu vikend naselja Treske na Kopaoniku. Pozicionirana je na 1600 m nadmorske visine okružena gustim četinarima i borovnicama.
Od najbliže ski žice "Treska" i popratne staze, koja je prošle godine puštena u rad naš objekat je udaljen svega 1 km.Od staze i žice " Sunčana dolina" udaljen je 2 km. Kuća je udaljena oko 4,5 km od centra Kopaonika a od najbliže ski staze na kopaoniku i žice Sunčana dolina udaljena je svega 2 km.
Vikendica raspolaže sa dve fizički odvojene jedinice za izdavanje, većim apartmanom na sprat, površine oko 70m2 i manjim apartmanom od oko 35 m2.
Oba apartmana imaju WiFi i CO detektore -detektore dima.
Vikendica je na rasploganju tokom cele godine a naročito je pogodna za porodice sa decom pošto ulica nije frekventna.
Cena smeštaja zavisi od perioda u kom se izdaje.
Ispred kuće se nalazi veliki parking prostor.

Apartman UKI
Smeštajni kapacitet ovog apartmana na spratje za maksimalno 7 osoba (5 kreveta u potkrovlju i trosed na razvlačenje u prizemlju).
U sastavu ovog apartmana nalazi se:
Prizemlje koje čine, predsoblje sa skijašnicom, kupatilo, veliki dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom.
Potktrovlje vikendice čini hodnik, trokrevetna i dvokrevetna soba, velika terasa za sunčanje sa panoramskim pogledom na okolne planine.
Za grejanje se koriste: peć-kamin na drva, TA peć, u spavaćim sobama radijatori na struju.

Apartman SOFI
Novoizgrađeni apartman Sofi izgrađen je u rustičnom stilu i uz peć -kamin na drva i pucketanje vatre stvara osećaj pravog skijaškog ambijenta. Može smestiti četvoro ljudi.
U sastavu apartmana nalaze se: veliki dnevni boravak koji ima dva nova troseda na razvlačenje , trpezarija , kompletno opremljena kuhinja posuđem, kupatilo i predsoblje za skije i garderobu.
Grejanje je na peć-kamin na drva i norveški radijator.Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 20 e. u letnjem periodu odnosno 40e. u zimskom periodu
Kontakt telefoni
Web site
Adresa Vikend naselje
Udaljenost od centra 4500 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Vikendicema