Uslovi korišćena portala Kopaonik smeštaj

Kopaonik smeštaj je portal za oglašavanje smeštaja na Kopaoniku. Kopaonik smeštaj nije odgovoran za transakcije između vlasnika smeštaja i lica koja iznajmljuju smeštaj, i ne može da garantuje istinitost i pouzdanost informacija koje su objavljene u oglasu jer ove informacije unose direktno vlasnici smeštaja i one su njihova odgovornost.

Kontakt forma za kontakt vlasnika smeštaja služe isključivo za kontakt vlasnika i rezervaciju smeštaja. Bilo kakva druga upotreba kontakt forme (recimo za reklamiranje, zloupotreba od strane konkurencije, ) je strogo zabranjena.

Vlasnici smeštaja na Kopaoniku su dužni da postavljaju istinite podatke, takve da se posetioci sajta ne mogu dovesti u zabludu u vezi bilo kog podatka vezanog za smeštaj koji se reklamira preko ovog sajta (podatak u vezi kategorije smeštaja, podataka u vezi opremljenosti smeštaja, lokacije, usluge koju pružaju itd.). U suprotnom saglasni su da sami snose posledice eventualne štete koje na taj način nanesu posetiocima sajta ili samom sajtu.

Tim Oglasi smeštaj