Apartmani na Kopaoniku - TIM 135 Konaci - CENTAR

Opis smeštaja


Apartman " Tim 135 Konaci" nalazi se u samom centu Kopaonika turistickog kompleksa Konaci, tj. u delu luksuznog hotela Andjela. Na svega 50m od glavnih ski liftova na Koponiku. Apartman je tipa studio , koji je u potpunosti renoviran i prilagodjen za boravak do 4 osoba odraslih osoba.

Studio apartman je izuzetno prostran i konforan, udobno opremljen sa bojama koje odaju prijatnu atmosferu za odmor na planini kako zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Nalazi se u mirnom delu Konaka gde mozete da se odmorite posle aktivnog skijanja ili setanja. Kreveti za spavanje su iskljucivo pravljni na razvlacenje zbog veceg konfora u toku dnevnog boravka u apartmanu . Studio poseduje flat-screen Smart TV sa kablovskim kanalima a takodje nudi i besplatan internet. Kuhinja je modernog dizajna,opremljena svim potrebnim stvarima .Kupatilo ima tus i neophodne pratece elemente ( peskiri, fen za kosu).

U kompleksu Konaci "Suncani vrhovi" mozete pronaći mnoštvo restorana, kafića, butika, prodavnica i rentirati ski opremu.

Stojimo vam na usluzi da Vam obezbedimo lep i prijatan odmor.
Tim 135 Konaci.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja na upit
Kontakt telefoni 06 22 82 916
Web site
Adresa Kopaonik, Strogi centar
Udaljenost od centra 50 m
Naselje Centar

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima