Apartmani na Kopaoniku - Apartman Monte Vista

Opis smeštaja


Apartman Monte Vista se nalazi u objektu Vila Jelena u Vikend naselju.
Vila Jelena je nov, moderno opremljen objekat lociran na obroncima Kopaonika, a u samom centru vikend naselja na udaljenosti od oko 4km od turističkog centra i 3km od staze „Sunčana dolina“. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1350m, uz sam regionalni put Raška-Kopaonik.
Vila je građena po najvišim građevinskim standardima. Apartman Monte Vista je površine 30m2, predvidjen za boravak do 4 odrasle osobe. Iz njega se pruža jedinstven pogled koji omogućava pozicija vile, jedan od najlepših na celoj planini. Udobne sobe opremljene su adekvatno dizajniranim nameštajem, a kupatilo italijanskom keramikom visokog kvaliteta. Apartman raspolaže wi-fi mrežom sa odličnim protokom kao i kablovskom televizijom. U sklopu apartmana nalaze se dnevna soba sa sofom na rasklapanje, spavaća soba sa duplim ležajem, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo i hodnik sa skijašnicom. Napajanje vodom je stalno, sa izvora prirodne planinske vode sertifikovanog kvaliteta. Grejanje u apartmanu je podno. Apartman poseduje sopstveno dvorište. Ukoliko posedujete kućnog ljubimca, bitna informacija je da je apartman pet friendly.
Iza same vile smešten je kompleks Milmari resort, gde je gostima na raspolaganju SPA centar i bazen sa popustom od 20%. Nekoliko puta dnevno organizovan je ski-bus prevoz do i od centra.
Svojim ambijentom u potpunosti odgovara i aktivnom i pasivnom odmoru gostiju, a arhitektonski stil i opremljenost apartmana garantuju odmor i komfor u pravom smislu reči. Bilo da želite da uživate u skijanju ili se opustite i jednostavno uživate u pogledu – Apartman Monte Vista vam je na raspolaganju.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja Na upit
Kontakt telefoni 062 80 68 473
Web site
Adresa Vikend Naselje bb, Kopaonik
Udaljenost od centra 4000 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima