Apartmani na Kopaoniku - Čardak u Šumi

Opis smeštaja


Apartman Čardak u Šumi se nalazi u srcu južnog kraja planine Kopaonik u sklopu Vikend-naselja i Spa-kompleksa ,,Kraljevi Čardaci".
Moderan enterijer apartmana od 30m2 ima dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom uz odvojenu spavaću sobu i mogućnost smeštaja do 4 osobe.
Apartman poseduje: TV, kablovsku, besplatni WIFI, norveške radijatore, posteljinu, kompletnu kuhinjsku opremu, knjige za čitanje i društvene igre za decu. Predivan pogled se pruža na planinu i glavnu ulicu. Parking prostor se može obezbediti uz doplatu. U istom objektu je dostupna i Maxi prodavnica.
Apartman Čardak u Šumi je povezan toplom linijom sa Spa i Wellnes centrom Kraljevi Čardaci. U ponudi su: spa centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, restoran, pivnica, bar na bazenu, fitness centar, igraonica sa čuvanjem dece, ski busevi (organizovan prevoz do skijališta i konaka), skijašnica, parking, rentiranje bicikla, motornih sanki i ATV-a, recepcija (www.kraljevicardaci.com). Sadržaji SPA, wellnesa i bazena se dodatno naplaćuju.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 5.000 do 10.000 din.
Kontakt telefoni 069 1344 761, 069 475 1080
Web site
Adresa Čajetinska česma bb
Udaljenost od centra 4500 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima