Apartmani na Kopaoniku - Apartmani PRIME

Opis smeštaja


Apartmani “ PRIME ” locirani su u samom centru Kopaonika. Čine ih četiiri apartmana u Konacima Sunčani vrhovi. Neposredna blizina staza omogućava našim gostima da sa staze mogu nesmetano na skijama doći do apartmana.


Apartmanski kompleks Konaci je centar zabavnog života sa nizom restorana, barova, prodavnica, apoteka i poslatičarnica. Zbog odlične lokacije gostima se pružaju raznovrsne mogućnosti za zabavu, rekreaciju i aktivan odmor.


Svi apartmani su kompletno renovirani, imaju podno grejanje koje gosti sami podešavaju i besplatan WI-FI internet.


Dva moderna planinska studio apartmana namenjena smeštaju od 1 do 4 osobe čine: dva single ležaja i jedna garnitura na razvlačenje za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom i kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem (peškiri, fen, sušač za garderobu). Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet kao i LED TV sa kablovskim kanalima.


Apartman u konaku “ Maglić ” namenjen je za smeštaj od 1 do 6 osoba. U okviru apartmana su dnevni boravak sa dve garniture na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, komplet kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem (peškiri, fen, sušač za garderobu). Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet kao i smart LED TV sa kablovskim kanalima.


Apartman u hotelu Angella u sklopu Konaka, namenjen je za smeštaj od 1 do 6 osoba. U okviru apartmana su dnevni boravak sa singl ležajem i garniturom na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem i garniturom na razvlačenje za 1 osobu, komplet opremljena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem (peškiri,fen,sušač za garderobu) i garderober kao posebna prostorija. Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet kao i smart LED TV sa kablovskim kanalima.


Apartman u novom objektu Woodside residences, na premium lokaciji, u samom centru odmah pored Konaka. Gostima je na raspolaganju Spa centar i podzemna garaža, kao i direktan izlaz na ski stazu.
U autentičnom planinskom ambijentu, gosti kompleksa Woodside Kopaonik  uživaće u komforu na najvišem nivou , jer im je na raspolaganju ekskluzivni spa centar površine 140 m2 sa hamamom, saunom, experience tuševima, ledenom fontanom i prostranim svlačionicama. Tu su i dodatni sadržaji koji obuhvataju recepciju sa danonoćnim obezbeđenjem, skijašnicu, uslužne, ugostiteljske i maloprodajne lokale.
Moderan apartman sa posebnom spavaćom sobom ima ugrađen smart sistem pomoću koga se upravlja uređajima, podešava grejanje u apartmanu i komunicira sa recepcijom. U okviru apartmana su dnevni boravak sa garniturom na razvačenje za dve osobe, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba sa velikim franuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem. Gostima je na raspolaganju besplatan WIFI i smart LED TV i obe prostorije.Apartman u novom objektu Woodside residences, na premium lokaciji, u samom centru odmah pored Konaka. Gostima je na raspolaganju Spa centar i podzemna garaža, kao i direktan izlaz na ski stazu.
U autentičnom planinskom ambijentu, gosti kompleksa Woodside Kopaonik  uživaće u komforu na najvišem nivou , jer im je na raspolaganju ekskluzivni spa centar površine 140 m2 sa hamamom, saunom, experience tuševima, ledenom fontanom i prostranim svlačionicama. Tu su i dodatni sadržaji koji obuhvataju recepciju sa danonoćnim obezbeđenjem, skijašnicu, uslužne, ugostiteljske i maloprodajne lokale.
Moderan apartman sa posebnom spavaćom sobom ima ugrađen smart sistem pomoću koga se upravlja uređajima, podešava grejanje u apartmanu i komunicira sa recepcijom. U okviru apartmana su dnevni boravak sa garniturom na razvačenje za dve osobe i pomoćnim ležajem, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba sa velikim franuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem. Gostima je na raspolaganju besplatan WIFI i smart LED TV i obe prostorije.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 4.000 do 14.000 din.
Kontakt telefoni 065/20-777-29
Web site
Adresa Kopaonik, Centar
Udaljenost od centra
Naselje Centar

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima