Apartmani na Kopaoniku - Apartmani PRIME

Opis smeštaja


Apartmani “ PRIME ” locirani su u samom centru Kopaonika. Čine ih tri apartmana u Konacima Sunčani vrhovi i jedan apartman u novoizgrađenoj vili Zvončica. Neposredna blizina staza omogućava našim gostima da sa staze mogu nesmetano na skijama doći do apartmana.

Apartmanski kompleks Konaci je centar zabavnog života sa nizom restorana, barova, prodavnica, apoteka i poslatičarnica. Zbog odlične lokacije gostima se pružaju raznovrsne mogućnosti za zabavu, rekreaciju i aktivan odmor.

Dva moderna planinska studio apartmana u Konaku “ Koznik ” namenjena smeštaju od 1 do 4 osobe čine: dva single ležaja i jedna garnitura na razvlačenje za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom i kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem (peškiri, fen, sušač za garderobu). Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet kao i LED TV sa kablovskim kanalima.

Apartman u konaku “ Maglić ” namenjen je za smeštaj od 1 do 6 osoba. U okviru apartmana su dnevni boravak sa dve garniture na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, komplet kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem (peškiri, fen, sušač za garderobu). Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet kao i LED TV sa kablovskim kanalima.

Apartman u novoizgrađenoj vili Zvončica, koji je svoje prve goste primio u januaru 2017. godine. Od ski staze Karaman Greben vila je udaljena 180 metara, a od hotela Grand 100 metara. Apartman je namenjen za smeštaj od 1 do 6 osoba. U okviru apartmana su dnevni boravak sa dva klik- klak ležaja, spavaća soba sa francuskim ležajem, komplet kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem ( fen,peškiri,sušač za garderobu). Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet kao i LED TV sa kablovskim kanalima. Apartman poseduje i prostranu terasu sa koje se pruža pogled na ceo Kopaonik. Gostima je u okviru vile na raspolaganju sopstvena skijašnica kao i mogućnost doplate polupansiona ili doručka u restoranu koji se nalazi u sklopu objekata.


Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 4.000 do 14.000 din.
Kontakt telefoni 065/20-777-29
Web site
Adresa Kopaonik, Centar
Udaljenost od centra
Naselje Centar

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima