Apartmani na Kopaoniku - Apartmani PRIME

Opis smeštaja


Apartmani “ PRIME ” locirani su u samom centru Kopaonika. Čine ih četiiri apartmana u Konacima Sunčani vrhovi. Neposredna blizina staza omogućava našim gostima da sa staze mogu nesmetano na skijama doći do apartmana.


Apartmanski kompleks Konaci je centar zabavnog života sa nizom restorana, barova, prodavnica, apoteka i poslatičarnica. Zbog odlične lokacije gostima se pružaju raznovrsne mogućnosti za zabavu, rekreaciju i aktivan odmor.


Svi apartmani su kompletno renovirani, imaju podno grejanje koje gosti sami podešavaju i besplatan WI-FI internet.


Dva moderna planinska studio apartmana namenjena smeštaju od 1 do 4 osobe čine: dva single ležaja i jedna garnitura na razvlačenje za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom i kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem (peškiri, fen, sušač za garderobu). Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet kao i LED TV sa kablovskim kanalima.


Apartman u konaku “ Maglić ” namenjen je za smeštaj od 1 do 6 osoba. U okviru apartmana su dnevni boravak sa dve garniture na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, komplet kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem (peškiri, fen, sušač za garderobu). Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet kao i smart LED TV sa kablovskim kanalima.


Apartman u hotelu Angella u sklopu Konaka, namenjen je za smeštaj od 1 do 6 osoba. U okviru apartmana su dnevni boravak sa singl ležajem i garniturom na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem i garniturom na razvlačenje za 1 osobu, komplet opremljena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom i ostalim neophodnim sadržajem (peškiri,fen,sušač za garderobu) i garderober kao posebna prostorija. Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet kao i smart LED TV sa kablovskim kanalima.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 4.000 do 14.000 din.
Kontakt telefoni 065/20-777-29
Web site
Adresa Kopaonik, Centar
Udaljenost od centra
Naselje Centar

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima