Apartmani na Kopaoniku - Apartmani Paraglajder

Opis smeštaja


Slobodni apartmani za termin Nove godine - cena već od 120 €.
U vili paragkajder "Iz apartmana izlazite na stazu Karaman greben."


Apartmani se nalaze u samom centru Kopaonika u neposrednoj blizini šestoseda Karaman greben.
Apartman M-0 je namenjen za 5-6 osoba. Površine apartmana je 35 m2. Apartman ima dnevnu sobu (trosed, francuski ležaj), spavaće sobe (francuski ležaj), kuhinje, kupatila i predsoblja. Nalazi se u prizemlju.
Apartman M-1 može da ugosti   6-7 osoba. Površine apartmana je 55 m2. Nalazi se sa prednje strane kuće u nivou terase. Apartman je PRVE KATEGORIJE. Sastoji se od: predsoblja, komfornog kupatila sa kadom, odvojenog toaleta, dnevnog boravka sa kaminom, (dva klio troseda na rasklapanje, dvosed na razvlačenje, TV, muzicka linija sa CD-om, DVD), spavaće sobe sa francuskim ležjem, kompletne kuhinje sa šank barom, terase za sunčanje površine 30 kvadratnih metara.
Apartman M-2 za 3-4 osoba. Površina apartmana je 26m2. Nalazi se na prvom spratu. Apartman se sastoji iz dnevne sobe (francuski ležaj, trosed i fotelja na razvlačenje), kuhinje i kupatila.
Apartman M-3  je za 4-5 osoba. Površina apartmana je 28 m2. Nalazi se u prizemlju. Apartman se sastoji iz dnevne sobe (francuski ležaj, trosed i fotelja na razvlaćenje), kuhinje i kupatila.
Apartman M-4 može da ugosti od 4 do 6 osoba. Površina apartmana je 26m2. Nalazi se na drugom spratu. Apartman se sastoji iz dnevne sobe (dva klio troseda), kuhinje i kupatila + galerija za spavanje (tri jogi duseka).
Apartman M-5 je za 4-6 osoba, a površine apartmana je 25 m2. Nalazi se na drugom spratu. Apartman se sastoji iz dnevne sobe (francuski ležaj i klio trosed na rasklapanje), kuhinje i kupatila + galerija za spavanje (tri jogi duseka).

Svi apartmani su opremljeni kompletnom kuhinjom, TV, kompletnom posteljinom i peškirima. U sklopu objekta postoji ski servis za najam kompletne opreme. WLAN i LAN Internet je obezbeđen.Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja Slobodni apartmani za termin Nove godine - cena već od 120 €.
Kontakt telefoni 063 237 081, 063 309 101, 060 03 09 101
Web sitehttp://vilaparaglajder.rs
Adresa Centar Kopaonika
Udaljenost od centra 100 m
Naselje Centar

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima