Apartmani na Kopaoniku - Apartmani Pahuljica

Opis smeštaja


Apartmani Pahuljica nalaze se u turističkom centru Brzeće, u samom podnožju Kopaonika, na zavidnoj lokaciji udaljenoj samo 50 m od polazišta žičare Bela Reka i koja omogućava gostima izlazak na sistem staza skijališta Kopaonika.
Svaki od 9 funkcionalno dizajniranih četvorokrevetnih, trokrevetnih i dvokrevetnih apartmana toplih boja i prijatnog ambijenta poseduje kuhinju, kupatilo, TV, centralno grejanje, Internet.
Ova planinska kuća je projektovana tako da pruži sav komfor aktivnog odmora skijaša od najneposrednije blizine skijaških terena, preko prostora za odlaganje ski opreme (skijašnice) pa sve do pružanja usluga licenciranih ski učitelja i mogućnosti povoljnog iznajmljivanja visoko kvalitetne skijaške opreme. Takođe, apartmani poseduju i parking koji se ne naplaćuje. Niz povoljnosti koji je na raspolaganju gostima ovih apartmana podrazumeva i korišćenje sportske hale koja je udaljena samo 50 m kao i zajedničkih prostorija u samoj planinskoj kući koje omogućavaju druženje gostiju i niz pratećih aktivnosti. U neposrednoj blizini nalazi se i restoran Koliba nadaleko poznat po tradicionalnim domaćim jelima i zdravoj ishrani karakterističnoj za potkopaoničko podneblje.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 3000 do 5000din dnevno po apartmanu, u zavisnosti od perioda godine
Kontakt telefoni 064/6444-601
Web sitewww.kopaonikpahuljica.rs
Adresa Brzeće
Udaljenost od centra
Naselje Brzeće

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima