Apartmani na Kopaoniku - Apartman Tri-M Konaci

Opis smeštaja


Tri-M Konaci smeštajne jedinice se nalaze u samom centru Kopaonika, u kompleksu Konaci “Sunčani Vrhovi”, u delu hotela “Angella”. Savršena lokacija sa velikim brojem prodavnica, restorana , kafića… Ski staze su na 100m. Pored obezbedjene skijašnice, popusta na ski opremu i časove, moguce je uplatiti i polupansion.
Pored apartmana sa spavaćom sobom, imamo u ponudi i dva apartmana koji se nalaze jedan pored drugog. Sve smestajne jedinice su moderno opremljene, Tv i internet, aparat za kafu, ketler, toster…

Apartman 001 se nalazi u prizemlju i smeštajnog kapaciteta 4+1. Vrlo udoban kauč na razvlačenje, kao i dva singl ležajeva sa jos jednim skrivenim lezajem.

Apartman 129 se nalazi na prvom spratu. Poseduje dva kauča, vrlo udobna,smeštajnog kapaciteta do 4 osobe.

Apartman 131 se nalazi na prvom spratu i smeštajnog kapaciteta je do 4 osoba. Pored dva singla ima i udoban ležaj na razvlacenje .

Apartman 332 se nalazi na trećem spratu, sa pogledom na centar i staze. Poseduje francuski ležaj u ugaoni ležaj ,oba dimenzije 150*200.
Smestajnog kapaciteta za 4 osobe.

Apartman 405 je aprtman sa spavaćom sobom smestajnog kapaciteta do 5 osoba.
Nalazi se na četvrtom spratu sa pogledom na stazu Malo Jezero. Nov nameštaj, izdvojena ostava, dva televizora, sopstveni internet i kablovska, odaje utisak doma.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja Od 3.500 do 15.000 din
Kontakt telefoni 063 85 33 069
Web site
Adresa Sunčani Vrhovi, Kopaonik
Udaljenost od centra 50 m
Naselje Centar

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima