Apartmani na Kopaoniku - Kuća Petrović

Opis smeštaja


Nalazi se u Brzeću u neposrednoj blizini hotela "Foka" i hotela "Junior ". U pitanju je nov objekat koji se nalazi na 1100 metara nadmorske visine sa celokupnim novim namestajem, vrlo ukusno uredjen sa prostranim dvorištem i prijatnim kutkom za odmor uz roštilj. Nalazi se pored samog glavnog puta, u centru turističkog naselja Brzeće.
Kuća poseduje udoban smeštaj koji zadovoljava sve kriterijume i potrebe najzahtevnijih turista u kombinaciji sa enterijerom koji je dizajniran u duhu planinskih brvnara sa nameštajem od punog drveta. Kuća je ugodna za odmor i leti i zimi. Leti, kada su prijatne temperature, sveže noći za spavanje, a zimi uz centralno grejanje i kamin kada ta toplina u zimskim noćima dok veje sneg i sunčanim jutrima pruža gostu nesvakidašnji osećaj nalik atmosferi u ruskim bajkama.
U sklopu objekta je besplatni parking i bežični internet. Najbliža prehrambena prodavnica udaljena je samo 50m, kao i košarkaški, fudbalski, teniski tereni i spa welnes centar. Restoran " Koliba"je udaljen 300m od kuće "Petrović" koji nudi domaću ,tradicionalnu kuhinju iz ovih krajeva.
Ovo područije je prebogato kulturno-istorijskim dobrima. Leti se može obići prvo svetilište " Kopaoničko metodje" iz III veka gde izvire voda koja je blagotvorna, a u neposrednoj blizini Metodja je gejzir, prirodni fenomen, visine od oko 4m sa hladnom vodom od oko 4 stepena/c.
Uz staze za planinarenje na 5km od kuće se nalazi vodopad "Jelovarnik" čija je visina 78m i najviši je u Srbiji. U zimskom periodu na 150m od kuće "Petrović" iza hotela Junior je odlična staza za skijanje, naročito pogodna za početnike i decu po veoma povoljnoj ceni ski-pasa, a Gondola Bela Reka - Karaman udaljena je 800m od kuće.

U kući " Petrović" postoje tri smeštajne jedinice:

- Studio apartman u prizemlju koji poseduje francuski ležaj i dva ležaja, kompletnu kuhinju, kupatilo,kablovsku tv,internet i poseban ulaz. Predvidjen je za maksimalno 4 osoba.

- Spavaća soba na spratu koja poseduje francuski ležaj i ležaj za jednu osobu, čajnu kuhinju sa frižiderom, mali trpezarijski sto, kablovsku tv, internet i terasu. Soba koristi zajedničko kupatilo i predvidjena je za najmanje tri osobe.

- Spavaća soba na spratu koja koja poseduje francuski ležaj. kablovsku tv, internet i koristi zajedničko kupatilo. Predvidjena je za maksimalno dve osobe.

Ski sentar Kopaonik udaljen je 15 km od kuće Petrović.

Cena smeštaja zavisi od perioda godine i kreće se od 2500 din - 5000 dinCena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja 2500 din. - 5000 din.
Kontakt telefoni 063 697 103
Web site
Adresa Gornje Leviće bb
Udaljenost od centra
Naselje Brzeće

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima