Apartmani na Kopaoniku - Apartman Dragana

Opis smeštaja


Radimo sa vaučerima.
Apartman „Dragana“ nalazi se na nadmorskoj visini od 1350m u Vikend naselju na Kopaoniku, uz sam regionalni put Raška-Kopaonik, tačnije 50m od glavnog puta u okviru kompleksa "Srebrna planina" u zgradi sa 8 apartmana.

Površine 36m2 namenjen za smeštaj 4 osobe, uz mogućnost besplatnog iznajmljivanja krevetića za bebu. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i prostrane terase. Kuhinja je kompletno opremljena, i poseduje sve od aparata što je potrebno za pripremanje obroka. U dnevnom boravku, odakle se pruža predivan pogled na obronke Kopaonika, nalazi se ugaona garnitura, koja se po potrebi rasklapa u komforan i udoban ležaj za dvoje. Apartman poseduje sopstveno vodosnabdevanje, sopstveni kotao na električnu energiju za podno grejanje i besplatno parking mesto.
Nalazi se u prvoj zgradi do centralne zgrade kompleska sa spa centrom i zatvorenim bazenima, restoranom, na samo 20m od SKI Bus stanice.

Budite naši dragi gosti, uživajte u toplini našeg, s ljubavlju opremljenog, apartmana i provedite nezaboravne trenutke Vašeg odmora u apartmanu „Dragana“!Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja na upit
Kontakt telefoni 065 30 199 88
Web site
Adresa
Udaljenost od centra 3900 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima