Apartmani na Kopaoniku - APARTMAN BIBLIOTEKA ČARDAKA

Opis smeštaja


Potpuno nov apartman koji će ove zime primiti prve goste.Luksuzno i moderno opremljen apartman 31 kvm koji u sastavu ima kopletno opremjenu kuhinju,odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu sa ugaonom garniturom na razvlačenje.Led Tv android u obe sobe,grejanje - norveški radijatori.Pogled savršen na planinu i glavnu ulicu,sunčana strana gde i u toku zime možete uživati bez grejanja i otvorenog prozora.U apartmanu imate biblioteku sa sjajnim knjigama domaćim i stranim u kojima možete uživati u tihim planinskim večerima.
Apartman se nalazi u sklopu hotela Kraljevi Čardaci.
Kraljevi Čardaci SPA su hotelsko/apartmanski kompleks koji se nalazi u Vikend naselju na Kopaoniku. Od centra Kopaonika su udaljeni 4,5 km.
U ponudi su: spa centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, restoran, pivnica, bar na bazenu, fitness centar, igraonica sa čuvanjem dece, ski busevi (organizovan prevoz do skijališta i konaka), skijašnica, parking, rentiranje bicikla, motornih sanki i ATV-a, recepcija 24/7…(www.kraljevicardaci.com). Usluge SPA, wellnesa i bazena se dodatno naplaćuju.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja 3000 do 6000
Kontakt telefoni 063/8300-879,063/275-877
Web site
Adresa Ćajetinska česma bb
Udaljenost od centra 4500 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima