Vikendice na Kopaoniku - Kuća za odmor 1. i 2.

Opis smeštaja


Kuća za odmor 1. je potpuno nov objekat koji se nalazi u vikend naselju Treska, na 1572 m nadmorske visine. Udaljena je 4 km od centra Kopaonika, najbliža staza je "Treska" na 300 m, a staza "Sunčana dolina" udaljena je 2 km. Najbliža prodavnica je udaljena 1200 m od kuće.
Smeštajni kapacitet kuće je maksimalno 9 osoba (5 kreveta na spratu i 2 troseda na razvlačenje u prizemlju) objekat je površine 100 m2
Prizemlje kuće čine kupatilo, dnevni boravak sa tv i WiFi-om, kompletno opremljena kuhinja i trpezarija. Na spratu se nalazi trokrevetna i dvokrevetna soba. Obezbeđena je skijašnica ispred ulaza u kuću, grejanje je peć-kamin na drva. Ispred kuće se nalazi veliki parking prostor. Put do kuće se redovno čisti od snega i moguć je taksi prevoz. U smeštaju kod nas možete iznajmiti ski i bord instruktore. Na vama ostaje da nas posetite i uživate u opuštenoj planinskoj i kućnoj atmosferi i predivnim pogledom koji okružuje celu kuću.
Kuća je na raspolaganju tokom cele godine.

Kuća za odmor 2. Potpuno nov objekat koji se nalazi pored kuće za odmor 1. Smeštajni kapacitet je od 6 do 8 osoba. Donji sprat sadrzi dnevnu sobu, trpezariju , kompletno opremljenu kuhinju i toalet. TV i Wi - fi. Na spratu se nalaze dve dvokrevetne sobe.Grejanje je peć na drva. Radijator u kupatilu i gornjim sobama.Skijasnica ozbezbedjena i nalazi se kod ulaza u kuću.Parking obezbedjen.Dodjite i uživajte u prirodi i prelepom pogledu. Kuća je na raspolaganju tokom cele godine.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja na upit
Kontakt telefoni ‎‎060 30 36 063
Web site
Adresa vikend naselje Treska bb
Udaljenost od centra 4000 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Vikendicema