Apartmani na Kopaoniku - Vila Andrej

Opis smeštaja


Vila Andrej je smeštena u samom centru Kopaonika na svega 100 m od hotela Grand na savrsenoj lokaciji za skijaše - na skijama odlazite i vraćate se u vilu. iako u samom centru smeštaj ima privatan parking za tri vozila.

Najam VILE ANDREJ podrazumeva iznajmljivanje celokupne kuće od oko 80 kvadrata koja je idealna za smestaj 8-9 osoba. U prizemlju se nalazi skijasnica,garderober predsoblje,dnevni boravak (2 ležaja) sa kaminom na drva,kupatilo ,trpezarija kao i kompletno opremljena kuhinja (šporet ,mikropećnica, mašina za pranje sudova i frižider sa zamrzivačem).
Sprat vile poseduje 2 spavaće sobe, jedna sa 2 kreveta na razvlačenje za maksimum 4 osobe, i druga sa bračnim krevetom. Takođe se na spratu nalazi još jedno kupatilo sa mašinama za pranje i sušenje veša.
Pored ovoga,vila je opremljena sa Wi Fi,kablovskom televizijom i LCD televizorom a izgradjena je u planinskom stilu, ali ne kao klasican objekat za iznajmljivanje, vec kao nasa porodicna vikend kuca sa svim probranim detaljima koji ce uciniti da se u njoj osecate prijatno I intimno, kao da ste u svojoj kuci.

APARTMAN ANDREJ površine 26 kvadratnih metara u prizemlju i 10 kvadrata u potkrovlju je zasebna celina sa zasebnim ulazom. Idealan je za boravak 4 ili 5 osoba.
Poseduje skijašnicu, dnevni boravk (2+1 ležaj), trpezariju, opremljenu čajnu kuhinju i kupatilo.
Na gornjem nivou, na galeriji (otvoreno podkrovlje) nalazi se bračni ležaj.
Apartman je opremljen sa WiFi-om i kablovskom televizijom.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja na upit
Kontakt telefoni
Web sitewww.kopaonikapartmani.net
Adresa Centar Kopaonika
Udaljenost od centra 100 m
Naselje Centar

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima