Apartmani na Kopaoniku - Intimma Milmari N49

Opis smeštaja


Poštovani,
Činite nam zadovoljstvo i čast što ste odabrali naš studio “INTIMMA MILMARI N49” za Vaš odmor I opuštanje na Kopaoniku.

Studio se nalazi u novoizgrađenoj N lameli Milmari Risorta u vikend naselju, na samo 5 km od centra Kopaonika, I pruža sve što je potrebno za kvalitetan odmor I rekreaciju u zimskim I svim ostalim vremenskim periodima.
Studio je predviđen da ugosti do 4 odrasle osobe. Opremljen je velikim francuskim ležajem kao I ležajem na razvlačenje dovoljnog za 2 odrasle osobe,potpuno opremljenom kuhinjom(ravna ploča za kuvanje, mikrotalasna rerna,kuvalo za vodu, kompletan escajg I posuđe, tanjiri, čaše…).Led TV sa više od 100 kanala, besplatan wi-fi internet ,razne društvene igre…

Ispred objekta se nalazi besplatan parking, u okviru objekta Vama na usluzi se nalaze restoran- bar “Nacional”(doručak na bazi švedskog stola 6 evra po osobi, , deca do 5 godina besplatno, do 7 godina 50% popusta, ručak I večera a la cart),pekara, wellness & spa centar za zatvorenim bazenima, saunom, slanom sobom… (na čije korišćenje gosti našeg studija imaju popust 30%)kao I besplatna skijašnica za naše goste u okviru N lamele i skijašnica "ZJAJ" u neposrednoj blizini.Takođe, na 50 metara od objekta se nalazi I odlično opremljeni mini market I restoran Bernard.
Autobusko stajalište se nalazi u neposrednoj blizini objekta za polaske na staze za skijanje I centar Kopaonika.

Za Vaš doček, prijem I ispraćaj zaduženo je ljubazno osoblje Recepcije N lamele koje će Vam biti na raspolaganju od 06 do 22 časova.(061/14-11-576)

U skladu sa rezervacijom, plaćanje se vrši prilikom ulaska u studio, na recepciji N lamele. (Naplata u kešu bez provizije)
Check in je od 14.00 do 22.00h
Check out je do 10.00h

Dobrodošli!

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 3000 do 12000
Kontakt telefoni 063 106 75 64
Web site
Adresa Stefana Prvovenčanog bb
Udaljenost od centra 5000 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima