Apartmani na Kopaoniku - B7 Exclusive Milmari resort

Opis smeštaja


EXCLUSIVE Apartment B7 Milmari:je jedan od najnovijih apartmana Hotela Mlmari resort i nalazi se u glavnoj zgradi u kojoj se nalazi recepcija hotela, Wellnes&Spa;, centar, restorani, igraonica i kafić. Sadrži veliki dnevni boravak sa balkonom, kompletno opremljenu kuhinju i trpezariju i odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i terasom sa koje se prostire predivan pogled.
Skijalište je udaljeno 4 km, a do njega možete doći ski busom koji polazi ispred hotela više puta dnevno. Staje u centru ispred Konaka, a odmah tu se nalazi skijasnica gde je ostavljanje opreme za goste Milmarija besplatno (Skijasnica Zjaj).Taksi usluge su na raspolaganju tokom celog dana i većeri.

Hotel Milmari raspolaze savremenim Welness&Spa; centrom koji radi tokom cele godine, a naši gosti imaju popust 30%. Pošto je apartman B7 u glavnoj zgradi gde se ovi sadržaji nalaze, njegova sjajna lokacija vam omogućava da jednostavno samo obučete bade mantil, spustite se 2 sprata niže i posle celodnevnog skijanja uživate u bazenu ili relax masaži.

Ako niste raspoloženi za pripremanje hrane u apartmanu, u hotelu možete koristiti restoran domaće kuhinje na bazi svedskog stola, a pored njega je restoran a la carte sa velikim izborom jela po porudzbini kao i najkvalitetnijim vrstama vina.Tu se uveče možete zabaviti uz muziku uživo.

Van skijaške sezone možete uživati u lepotama Kopaonika, šetnjama, ili organizovanim izletima u okolini, a možete u okviru Wellnes&Spa; koristiti i otvoren bazen koji se nalazi baš pored glavne zgrade.
Sadržaj apartmana
Dnevna soba sa trosedom na razvlačenje I foteljom , SMART TV, Total tv
Francuski balkon
Kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijskim stolom (indukciona grejna ploča, mikrotalasna, toster, frižider, inox posudje i pribor)
Spavaća soba sa francuskim ležajem i SMART TV, Set Top Box
Kupatilo (fen, peškiri, bademantili, papuče)
Terasa
Besplatan Wi-Fi u celom kompleksu
Parking
Obezbeđena besplatna skijašnica u hotelu kao i u centru Konaka (popust na iznajmljivanje opreme)


• Milmari kompleks nudi
o Pansionski restoran (švedski sto, u zavisnosti od ponude hotela)
o A la carte restoran
o Bar
o Wellness centar
o Otvoreni i zatvoreni bazen
o Skijašnica u Milmari i u centru u Konacima
o Obezbedjen je prevoz više puta dnevno od hotela do turističkog centra Kopaonika i ski staza

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 5000 do 12000
Kontakt telefoni 00381 65 8564 380, 065 856 12 60
Web site
Adresa Hotel Milmari Kopaonik
Udaljenost od centra 4000 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima