Apartmani na Kopaoniku - Apartman LD

Opis smeštaja


LETO NA KOPAONIKU

Vikend naselje i Jollykop mountain village nalazi se na nadmorskoj visini od 1350m, idealnoj visini za iskorišćenost kiseonika, na 6000m od centra, a u samom srcu staze zdravlja, gde šetnja predstavlja avanturu a fotografija umetnost. Bicikliste očekuju spremne i obeležene staze i odmorišta, a duhovni mir može se naći na svakom koraku ili pogledu.

Apartman LD, dupleks, se nalazi u jednom od objekata Jolly Kop hotelskog kompleksa u Vikend naselju. Kompletno je opremljen za smeštaj do 7 osoba.
Prostoran dnevni boravak sa kuhinjom i terasom i galerija za uživanje pružaju kompletan ugodjaj boravka na Kopaoniku.

Za predstojeće dane odmora Vam mozemo ponuditi smeštaj u apartmanima, uz mogućnost korišćenja sledećih vanpansionskih ponuda od strane naših eminentnih saradnika:

*smeštaj sa doručkom
*mogućnost korišćenja Wellness & Spa centra uz doplatu, udaljen 50m od apartmana
*splavarenje Ibrom i obilazak srednjevekovnog utvrdjenja Maglič (april, maj, juni) - podignut je na strmoj litici na 150 metara iznad nivoa reke. Ovde vas očekuju uske krivudave staze, strme litice, viseći most…
*paraglajding (maj-septembar) na Kopaoniku
*obilazak Studenice i manastira Gradac
*obilazak drugih manastira (Đurđevi stupovi, Lazareva crkva)
*letnje skijanje (jul, avgust)
*vožnja žičarom do vrha Pančić, 2017m (jul, avgust)
*izlet u prirodi i Semeteško jezero (jul, avgust)
* bazen prirodne mineralne vode( čija je temperatura 78°C) Jošanička Banja je atraktivna destinacija za lečenje niza oboljenja, pripremu sportista, kutak za odmor i rekreaciju
*dani Raške (avgust) Istorijsko srce srpske države, dolina srpskih kraljeva, tamo gde se rodila umetnost i kultura, država i crkva.
*Metođe
Crkvica i ovaj kraj nazivaju se Metođe; pećina se nalazi na visini od 1.450 metara. Kad se sa obronaka Metođa pođe uz Gvozdačku reku, gore pri vrhu, nalazi se gejzir, okolo je gusta listopadna šuma i prizor je zaista očaravajući.


Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja na upit
Kontakt telefoni 064 15 04 654
Web sitewww.kopkop.net
Adresa Hotel Jollykop
Udaljenost od centra 6000 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima