Apartmani na Kopaoniku - Apartman Lačanski ****

Opis smeštaja


Apartman Lačanski se nalazi u depadansu G Hotela Milmari Resort na Kopaoniku. Apartman je veličine 40m2 sa odvojenom spavaćom sobom, pogodan je za smeštaj 4 odrasle osobe i kompletno je opremljen. Odlukom Komisije za kategorizaciju objekata Opštinske uprave Raška, apartman je razvrstan u kategoriju 4 zvezdice.
Gostima apartmana na raspolaganju je korišćenje hotelskog wellness i spa centra uz popust od 30% na postojeće cene. Za uplatu petodnevnog korišćenja spa centra dobija se popust od 50%. U Hotelu Milmari Resort postoji pansionski restoran gde se po želji može uplatiti doručak po ceni od 5 eura po osobi dnevno i večera po ceni od 9 eura. Usluga u restoranu je na bazi švedskog stola. Pored pansionskog, postoji i A la carte restoran.
Obezbeđen je i kutak za decu: igraonica, stoni fudbal, pikado. Obzirom da je kompleks udaljen oko 5km od centra Kopaonika, u vreme zimske sezone, gostima je obezbeđen prevoz mini busevima koji saobraćaju na svakih pola sata po utvrđenom redu vožnje koji se može dobiti na recepciji hotela. Cena dnevne karte je 200 dinara po osobi. Gosti mogu besplatno koristiti skijašnicu u okviru kompleksa.
Dobrodošli!


Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja po dogovoru
Kontakt telefoni 064/470 55 34, 021/63 100 61
Web site
Adresa Kopaonik, Vikend naselje, Milmari Resort
Udaljenost od centra 5000 m
Naselje Vikend naselje

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima