Apartmani na Kopaoniku - Apartman Gondola

Opis smeštaja


Apartman Gondola nalazi se na Kopaoniku, u turističkom centru Brzeće, na zavidnoj lokaciji udaljenoj samo 180m od gondole, što pruža sav komfor aktivnog odmora skijaša i brz pristup skijaškim terenima. U neposrednoj blizini locirani su i čuveni hoteli među kojima su Hotel Junior, Hotel Foka Spa, Hotel Ozon…
Ovo je apartman iz kog ćete najbrže početi da skijate uzimajući u obzir da do gondole imate 3 minuta, 12 minuta gondolom i počinjete sa skijanjem, takođe izbegavate velike radove koji su centru na žičarama neminovni.
Enterijer apartmana predstvalja spoj planinskog dekora i svih potrebnih savremenih pogodnosti, koje će zadovoljiti krtiterijume i najzahtevnijih turista. Prostorom dominira drvo i tople boje imaju relaksirajući efekat nakon aktivno provedenog dana u svim čarima koje Kopaonik pruža.
U okviru svojih 41㎡ apartman sadrži spavaću sobu, sa jednim king size i dva single kreveta, kao i dnevnu sobu sa garniturom na razvlačenje. Kuhinja je potpuno opremljena uključujući mikrotalasnu pećnicu i mašinu za pranje sudova. Moderno kupatilo sa dva tuša i velikim bojlerom, opremljeno je fenom i sušačem za ruke Apartman poseduje WiFi, LCD televizor sa HDMI kablom, DVD, kao i mini liniju povezivom Bluetooth-om.
Gostima je na raspolaganju i skijašnica, koja se nalazi na ulazu u kompleks.
Za svoje vozilo ne morate brinuti, gostima je obezbeđen parking ispred zgrade.
Očekujemo Vas!

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja Cena po noćenju Februar – 70 €, cena po noćenju Mart – 60 €
Kontakt telefoni 060 434 66 99, 060 434 66 44
Web site
Adresa Kopaonik, Brzeće
Udaljenost od centra
Naselje Brzeće

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima