Apartmani na Kopaoniku - Zimska bajka

Opis smeštaja


Kućica Zimska bajka se nalazi na Jarmu, na raskrsnici izmedju staza Jaram i Karaman, koji deli glavni put. Sama kućica je na 50 metara od glavnog puta i 15 metara od zičare i staze, praktično na skijama ulazite u smeštaj i izlazite iz njega.
U prizemlju kućice je ski bife koji radi do 17h, a posle toga je na raspolaganju isključivo našim gostima i služi kao dnevna soba sa kaminom, televizijom,kuhinjom i stalnim posluženjem u domaćinskoj i prijatnoj atmosferi. Naša cena za boravak na 7 dana je 175 eura, naravno sa raznovrsnom hranom u izobilju. Vreme večere nije fiksno, već jedete kad hoćete i šta hoćete, po principu restorana (teletina i jagnjetina ispod sača, pastrmka, svadbarski kupus, pasulj, domaći sir, kajmak..) Pića koja nisu uključena u cenu su za goste po minimalnim cenama(kafa 50 dinara, rakija 50 dinara, sokovi 50 dinara,..)
Sve u svemu osećate se kao kod kuće i osetiti pravi planinarski ambijent na 1800 metara nadmorske visine. Period od 7 dana nije fiksan i moguć je svaki dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja 25 evra po osobi sa uračunatom hranom
Kontakt telefoni 060 067 06 19
Web site
Adresa
Udaljenost od centra 2000 m
Naselje Centar

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima