Apartmani na Kopaoniku - VILA NIKA

Opis smeštaja


Vila Nika je moderan turistički objekat, sagrađen 2012.godine, u strogom centru Kopaonika. U neposrednoj blizini ove vile su staza Karaman i staza hotela Grand. Vila Nika je objekat apartmanskog tipa, prilagođen za pružanje turističkih usluga. Vila se nalazi na pristupačnom terenu, tj.do nje je moguće doći kolima tokom čitave godine, a njena lokacija u odnosu na staze je idealna i omogućava skijašima direktan izlaz sa staze u skijašnicu koja je u prizemnom nivou vile, ili iz skijašnice direktno na stazu. Skijašnica je opremljena zasebnim metalnim ormarima sa ključem.Vila Nika gostima nudi veliki izbor skijaške opreme ( skije, cipele, štapove, kacige i dr.)

Vila Nika sačinjena je od 6 modernih, komfornih apartmana, koji su kaskadno raspoređeni tako da se na svakom poluspratu nalazi po jedan apartman.Apartmani 1, 2, 3 i 4 su identične strukture, površine 43 kvm sa balkonom, pogodni za smeštaj 4-6 osoba. Apartmani 1 i 3 su okrenuti ka ulici,odnosno ka zapadu a apartmani 2 i 4 su okrenuti ka šumi, odnosno ka istoku. U sastavu svakog od ovih apartmana je dnevni boravak, odvojena spavaća soba sa bračnim ležajem i WC-a sa kupatilom (tuš kabina). Prostran dnevni boravak sadrži kompletno opremljenu čajnu kuhinju, trpezariju, ugaonu garnituru na razvlačenje (dimenzije rasklopa 160x220cm) i dva odvojena singl kreveta (90x200cm).Apartman 5 je tipa duplex, površine 60 kvm, pogodan za smeštaj 7-9 osoba i nalazi se na poslednjem nivou, okrenut je ka ulici, tj.prema zapadu. Donji nivo apartmana je po površini i opremljenosti identičan apartmanima 1 ili 3 (43 kvm sa balkonom), a u gornjem delu, tj.potkrovlju apartmana je još jedna spavaća soba-galerija, veličine 17 kvm sa 3 kreveta.Apartman 6 je ukupne površine 43 kvm, nema balkon, pogodan za smeštaj 6-8 osoba i nalazi se u potkrovlju, okrenut je ka šumi, tj.istočno. U sastavu ovog apartmana je komforan dnevni boravak, tri zasebne spavaće sobe sa bračnim ležajem i WC-a sa kupatilom (tuš kabina). U sastavu dnevnog boravka je kompletno opremljena čajna kuhinja, trpezarija i ugaona garnitura na razvlačenje (dimenzije rasklopa 160x220cm). Jedna spavaća soba ima bračni ležaj širine 160 cm, a druge dve sobe su opremljene francuskim ležajem širine 140 cm.Svaki apartman sadrži: WiFi, LED televizor (32 inch) sa kablovskom televizijom, plakare, stočiće.

Ulazak gostiju u apartman je u periodu od 14-22h a izlazak iz apartmana je do 10h. Cena uključuje najam apartmana po noćenju za navedeni broj osoba, struju, toplu vodu, centralno grejanje, odnošenje smeća, čišćenje apartmana, posteljinu (menjanje na 7 dana), peškire, (menjanje na 3 dana ili po potrebi) i korišćenje ukupnog inventara.Gostima su pored apartmana u Vili Nika u ponudi i dva komforna apartmana u Vili Gabrijela koja se takođe nalazi u centru Kopaonika preko puta ulaza Hotela Grand.

Oba apartmana su iste površine, po 35 kvm, sa centralnim grejanjem i toplom vodom.

Apartman br. 1, nalazi se u visokom prizemlju, sastoji se od komfornog dnevnog boravka, jedne odvojene spavaće sobe i WC-a sa kupatilom (tuš kabina). U okviru dnevnog boravka je kompletno opremljena kuhinja, trpezarija i ugaona garnitura, sa integrisanim bračnim ležajem koji se ne razvlači (dimenzije 160 x 200cm). Spavaća soba poseduje jedan krevet na sprat i jedan singl krevet, dimenzija 90 x200 cm. Apartman može da ugosti najviše 5 osoba.

Apartman br. 2, nalazi se na prvom spratu, sastoji se od komfornog dnevnog boravka, jedne odvojene spavaće sobe i WC-a sa kupatilom (tuš kabina). U okviru dnevnog boravka je kompletno opremljena kuhinja, trpezarija i ugaona garnitura, sa integrisanim bračnim ležajem, koji se ne razvlači (dimenzije 160 x 200cm). Spavaća soba poseduje jedan krevet na sprat i jedan bračni krevet, dimenzija 160 x200 cm. Apartman može da ugosti najviše 6 osoba.Svaki apartman sadrži: WiFi, LED televizor (40 inch) sa kablovskom televizijom, plakare, stočiće.

Rezervacije i informacije telefoni: 064 1137972, 064 1161135
E-mail: zvukovic@eunet.rs

CENOVNIK USLUGA ZA ZIMU 2016 - 2017


Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja 5000 do 15000
Kontakt telefoni 0641137972,0641161135
Web site
Adresa centar
Udaljenost od centra 50 m
Naselje Centar

Lokacija smeštaja na mapi Kopaonika


Pogledajte ostatak liste sa Apartmanima